Hope for the highway

Bijbel voor het motorvolk

In samenwerking met uitgeverij Jongbloed heeft CMA Nederland een bijbel voor motorrijdend Nederland uitgegeven: Hope for the Highway.

We zijn begonnen met dit project onder de naam Highway to Heaven. Maar na drie uitgaven te hebben gehad, was het tijd voor een nieuwe verfrissende versie. In navolging van andere CMA landen hebben we bewust gekozen voor deze naam om ook zo internationaal meer bekendheid te krijgen

Als CMA willen we mensen en met name bikers in de gelegenheid stellen om kennis te nemen van de Bijbel, wat wij zien als het meest waardevolle voor ieder mens: Het Woord van God. In deze uitgave vindt je getuigenissen van CMA leden die vertellen wat God in hun leven betekend en het Joannes evangelie.

Heb je nog geen Bijbel, op onze website kan je zien waar je ons kan ontmoeten, ook kan je hem online lezen op onze site.

Bruggen bouwen
Dankzij de giften van allerlei organisaties en kerkelijke gemeentes kunnen we deze uitgave realiseren en vertellen wat we precies doen en wat ons drijft. Heel graag willen we op die manier ook bruggen bouwen, tussen de kerk en de mens die daar zo van vervreemd is. De motorrijder/biker voelt zich doorgaans niet thuis in “de kerk”; meestal zien ze er ook een beetje anders uit dan de doorsnee kerkbezoeker. We hopen met onze medewerking aan diensten te bereiken dat die ander, zich geen vreemde eend voelt, maar vooral welkom.
Glorie aan God de Vader de Zoon en de Heilige Geest, die dit mogelijk gemaakt heeft.

Als u zegt, ‘hé dat is een mooi project om te steunen’ zouden wij dat bijzonder op prijs stellen en kunt u uw eventuele donatie overmaken op onderstaand rekening nummer.

Giften en donaties kunt u overmaken op:
NL43TRIO0198510152, t.n.v. CMA Nederland o.v.v. “Hope for the highway”

voor op- en aanmerkingen: hth@cma-nl.org

Hope for the highway cma nederland